Podstrona: POLITECHNIKA RZESZOWSKA im. Ignacego Łukasiewicza / Strona: 22

Aktualności

10 Sty

Prof. Krzysztof Matyjaszewski doktorem honoris causa Politechniki Rzeszowskiej

Rektor prof. Piotr Koszelnik, działając z upoważnienia Senatu Politechniki Rzeszowskiej, nadał tytuł doktora honoris causa prof. Krzysztofowi Matyjaszewskiemu.
10 Sty

Zmarł Stanisław Chudzik

Z głębokim żalem i smutkiem przyjęliśmy wiadomość o śmierci Stanisława Chudzika.
 
08 Sty

Sukces studentów WBMiL w konkursie European Defence Challenge IV

Studenci lotnictwa i kosmonautyki zajęli 2. miejsce w konkursie European Defence Challenge IV za pomysł „The utilization of artificial intelligence in the process of intercepting rocket projectiles”.
02 Sty

Studia drugiego stopnia - rekrutacja

Politechnika Rzeszowska zaprasza na studia drugiego stopnia (magisterskie).
 
02 Sty

Zaproszenie na uroczystość nadania tytułu doktora honoris causa Politechniki...

Rektor Politechniki Rzeszowskiej zaprasza na uroczyste posiedzenie Senatu, podczas którego prof. dr hab. Krzysztof Matyjaszewski otrzyma tytuł i godność doktora honoris causa naszej uczelni.
21 Gru

Naukowe święto uczelni

Uroczyste posiedzenie Senatu Politechniki Rzeszowskiej było poświęcone promocjom habilitacyjnym i doktorskim oraz wręczeniu odznaczeń i medali.
 
20 Gru

Regionalne Centrum Doskonałości na Politechnice Rzeszowskiej

Projekt jest finansowany ze środków Ministerstwa Edukacji i Nauki pod nazwą „Regionalna Inicjatywa Doskonałości” w latach 2019–2023.
19 Gru

Świąteczne spotkanie z emerytowanymi pracownikami Politechniki

Wydarzenie było doskonałą okazją dla byłych pracowników do spotkania się z kolegami i koleżankami z pracy oraz przedstawicielami władz uczelni.
 

Biuro Prasowe zastrzega sobie prawo skracania i opracowywania artykułów oraz zmiany ich tytułów.

Archiwum wiadomości

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję